ΜΙΓΜΑ ΚΡΕΠΑΣ AMERICAN CAKE

ITALIAN SAUSE - MIGNA

Οι σειρά ITALIANA είναι βάσεις σαλτσών ιταλικού τύπου οι οποίες περιέχουν ντομάτα, κρέμα γάλακτος, μπέικον, τυρί, μυρωδικά και βότανα όλα σε αφυδατωμένη μορφή, έτσι ώστε με την προσθήκη μόνο νερού και βράσιμο 10 λεπτά να αποδίδουν την ντελικάτη γεύση και υφή του ιταλικού πιάτου

Για παραγωγή σάλτσας πίτσας

Αναμείξτε 1 κιλό μίγμα σάλτσα πίτσας με 6 κιλά νερό ανακατέψτε με ένα μίξερ χειρός για 2 λεπτά. (είναι στιγμιαία) δεν χρειάζεται βράσιμο, θα ψηθεί μαζί με την πίτσα στο φούρνο

Για παραγωγή βάση σάλτσας Νάπολι

Σε μία κατσαρόλα αναμείξτε 1 κιλό μίγμα σάλτσα Νάπολι με 5 κιλά νερό βράστε ανακατεύοντας για 10 λεπτά.

Αφήστε τη αυτούσια ως σάλτσα Νάπολι ή προσθέστε αλλαντικά και λαχανικά της αρεσκείας σας και φτιάξτε τις δικές σας παραλλαγές.

Για παραγωγή σάλτσας Μπολονέζ

Σε μία κατσαρόλα τσιγαρίστε καλά 500 γραμ. κιμά μαζί με λίγο κρεμμύδι μόλις αλλάξει χρώμα ο κιμάς, αναμείξτε 1 κιλό μίγμα μπολονέζ μαζί με 5 κιλά νερό βράστε ανακατεύοντας για 10 λεπτά.

Για παραγωγή βάση σάλτσας καρμπονάρα

Σε μία κατσαρόλα τσιγαρίστε ελαφρά 200 γρ. μπέικον, αναμείξτε 1 κιλό μίγμα σάλτσα καρμπονάρα με 5 κιλά νερό βράστε ανακατεύοντας για 10 λεπτά.

Αφήστε τη αυτούσια ως σάλτσα καρμπονάρα ή προσθέστε αλλαντικά και λαχανικά της αρεσκείας σας και φτιάξτε τις δικές σας παραλλαγές.