ΜΙΓΜΑ ΒΑΦΛΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΜΙΓΜΑ ΒΑΦΛΑΣ MIGNA

Η εταιρεία MIGNA ειδικεύεται στην εισαγωγή και εμπορεία εξειδικευμένων μιγμάτων ζαχαροπλαστικής, σύμφωνα πάντα με τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας τροφίμων. Η εταιρεία μας είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της AMERICAN BEAUTY για το μείγμα βάφλας και για το μίγμα κρέπας.

Απευθυνόμαστε μεν στον κλάδο της εστίασης, ξενοδοχεία, snack bars, καφετέριες, και αφετέρου σε αντιπροσωπίες και εμπόρους μεταπώλησης σε όλα τα μέρη της Ελλάδος.

Για την πανελλαδική ταχύτητα εξυπηρέτησης συνεργαζόμαστε με όλα τα πρακτορεία, καθώς επίσης με εταιρείες ταχυμεταφορών όπως τα ΕΛΤΑ COURIER.

Στην Αττική η διανομή του μείγματος βάφλας και κρέπας αλλά και των άλλων προϊόντων γίνεται από εμάς τους ίδιους ώστε να ερχόμαστε και σε επαφή με τους πελάτες μας και τους χώρους διάθεσης των προϊόντων μας.

Είμαστε η μοναδική εταιρεία στο χώρο του μίγματος της βάφλας και της κρέπας, η οποία είναι ανοιχτά 24 ώρες το 24/ωρο όλες της μέρες του χρόνου. Η φιλοσοφία μας είναι ότι πρέπει να είμαστε δίπλα σας, δίπλα στο πελάτη και συνεργάτη μας, σε όλο το δύσκολο ωράριό σας ώστε να σας διανέμουμε με μείγματα βάφλας και κρέπας άμεσα στο χώρο σας.